Wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ?

Sanytol, desinfectie-expert

Sinds meer dan 25 jaar kan je rekenen op SANYTOL om je te helpen je huis gezond en schoon te houden, met een innovatief gamma producten voor de hygiëne van je huis, je wasgoed en je handen.

Ervaring ten dienste van het grote publiek

Alles begon in 1994 toen het merk SANYTOL, ontwikkeld in samenwerking met professionals van de desinfectie in ziekenhuizen, 5 producten op de markt bracht die inspeelden op de verwachtingen van de gebruikers op het vlak van gezondheid en veiligheid. Deze producten die geen bleekmiddel bevatten, verzekeren de veiligheid en gezondheid van het hele gezin.

Sindsdien is SANYTOL blijven doorgaan met innoveren om steeds betere producten aan te bieden die aangepast zijn aan de noden van de gebruiker.

Het gamma SANYTOL biedt vandaag een grote keuze aan efficiënte en praktische oplossingen voor de schoonmaak & desinfectie: desinfectieproduct voor wasgoed, ontkalkingsproduct voor de badkamer, keukenontvetter of hydroalcoholische gel, je vindt ongetwijfeld een product aangepast aan wat je nodig hebt, en de familie breidt nog steeds uit!

Sanytol is blijven doorgaan met innoveren, om steeds betere producten aan te bieden, aangepast aan de noden van de gebruiker.