Wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ?

Sanytol, desinfectie-expert

Sinds meer dan 20 jaar kan je rekenen op SANYTOL om je te helpen je huis gezond en schoon te houden, met een innovatief gamma producten voor de hygiëne van je huis, je wasgoed en je handen.

Ervaring ten dienste van het grote publiek

Alles begon in 1994, toen het merk SANYTOL, ontwikkelde in samenwerking met professionals van de desinfectie in ziekenhuizen, brachten 5 producten op de markt die inspeelde op de verwachtingen van gezondheid en veiligheid van de gebruiker. Deze producten, zonder bleekmiddel, garanderen de veiligheid en gezondheid van het hele gezin.

Daarna is SANYTOL nooit gestopt met vernieuwen, om steeds betere producten aan te bieden, aangepast aan de noden van de gebruiker.

Het gamma van SANYTOL biedt vandaag een grote keuze van efficiënte en praktische oplossingen om schoon te maken en te desinfecteren: desinfectieproduct voor wasgoed, ontkalkingsproduct voor de badkamer, keukenontvetter of hydroalcoholische gel, je vindt ongetwijfeld een product aangepast aan wat je nodig hebt, en de familie breidt nog steeds uit!

SANYTOL nooit gestopt met vernieuwen, om steeds betere producten aan te bieden, aangepast aan de noden van de gebruiker.