Je huis schoonmaken als er huisdieren zijn

Huisdieren zijn vandaag de dag familieleden zoals de rest van ons, en steeds meer families genieten van het gezelschap van een huisdier.

Dat neemt niet weg dat huisdieren soms onoplettend kunnen zijn en een plasje doen op ongewenste plekken, zoals op een bank, een tapijt of de grond.

Je hebt zeker al ondervonden hoe moeilijk het is de urinegeur van je huisdier (hond, kat, …) te verwijderen. Als je het nog niet hebt meegemaakt, kan elke dag het moment komen om zelf te zien wat een uitdaging dat is. Houd er rekening mee dat producten als bleekwater of ammoniak katten ertoe kunnen aanzetten om te plassen op de plekken waar je dat product gebruikt hebt. Het is dus aangeraden een andere methode te gebruiken.

Het is heel belangrijk de restjes urine zo snel mogelijk te verwijderen, om vlekken of geursporen te voorkomen.

Om de bacteriën die voor geurtjes zorgen wanneer er urineresten achterblijven te verwijderen moet je eerst met een doek bevochtigd met water en schoonmaakproduct over de plek in kwestie wrijven. Dep daarna het overtollige vocht op met een droge doek. Daarna is de Verstuiver Huis en Textiel van Sanytol perfect om rechtstreeks toe te passen op de bron van de geurtjes. De formule 3 in 1 desinfecteert en reinigt, maakt komaf met de oorsprong van geurtjes en laat een aangename geur na. Met de verstuiver kan je het product rechtstreeks aanbrengen op banken en tapijten, altijd met de gepaste afstand.

Dankzij deze verstuiver kan je niet alleen de sterke urinegeur doen verdwijnen, je kan het product ook in de lucht verstuiven en zo kan je de dierengeur verwijderen die soms in huis kan hangen, hoe goed je je huisdier ook verzorgt en regelmatig in bad zet.

Je huis is zo vrij van bacteriën en geurtjes, ook al heeft je huisdier soms een ongelukje, en het enige dat je ruikt bij het binnenkomen is een aangename geur.